تفاوت قهوه سبز سهله با قهوه معمولی در چیست ؟

تفاوت قهوه سبز سهله با قهوه معمولی در چیست ؟

 

قهوه شاید یکی از پر طرفدارترین نوشیدنی های دنیا است. سالانه میلیون ها تن قهوه در سراسر جهان مصرف می شود. محصول اصلی کافه ها و پایه ی بسیاری از نوشیدنی ها همان قهوه است. اما این روزها نام قهوه سبز سر و صدای زیادی به پا کرده است. شاید بعضی ها فکر می کنند قهوه سبز محصولی متفاوت و جدا از آن قهوه ای است که به صورت معمول روزانه استفاده می کنیم.

در واقع قهوه سبز سهله همان دانه‌های قهوه معمولی هستند که فرآیند برشته شدن هنوز روی آن ها انجام نگرفته است. این دانه‌های سبز غنی از ترکیباتی هستند که به آن ها کلرژنیک اسید گفته می‌شود. کلرژنیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و باعث کاهش فشار خون و همچنین کم کردن وزن می‌شود. دانه های سبز قهوه ی اولیه را رست می دهند و به رنگ قهوه ای در می آید که ما به صورت روزانه می بینیم. هنگامی که دانه‌های قهوه تفت می‌شوند بطور چشمگیری کلرژنیک اسید آن کاهش می یابد. به همین دلیل قهوه سبز سهله نسبت به قهوه‌‌‍‌های رُست شده از خواص بیشتری برخوردار است. با این وجود می توان به راحتی ادعا کرد که قهوه ی سبز با قهوه های معمولی متفاوت است و تفاوت آن ها تنها در حد تفاوت رنگ نیست.

تصویر شماره ۱

 

مقدار کلروژنیک اسیدی که در قهوه سبز موجود است نسبت به سایر قهوه های معمولی بسیار بیشتر است و به همین علت از اثرات متابولیسمی زیادی برخوردار است. علاوه بر اینقهوه سبز و قهوه معمولی در مقدار کافئین تشکیل دهنده نیز با هم فرق دارند. قهوه سبز نسبت به قهوه معمولی دارای طعمی بسیار تلخ و عطری دل انگیز است. قهوه سبز حدود ۲۰ درصد از کافئین قهوه معمولی را در خود دارد. به همین علت قهوه سبز عوارض کافئین زیادی که در قهوه معمولی وجود دارد را ندارد و به جای آناز مقادیر بسیاری کلروژنیک اسید برخوردار است. همانطور که گفته شد قهوه سبز برند سهله در واقع همان قهوه معمولی است با این تفاوت که هنوز نرسیده است و رنگ آن سبز است که نشان دهنده کال بودن و نرسیدن قهوه است. امروزه به دلیل دغدغه ی مردم برای رسیدن به وزن دلخواه و برخورداری از تناسب اندام مصرف قهوه ی سبز طرفداران زیادی ویدا کرده است. همچنین تولید کنندگان دست به تولید قرص های مکمل و نوشیدنی های مکمل قهوه ی سبز زده اند و بازار این محصول را حسابی داغ کرده اند. طعم تلخ مزه قهوه در نوشیدن این نوع قهوه به چشم نمی آید یشتر به دمنوش های گیاهی شبیه است.

تصویر شماره ۲

 

ماده مؤثر موجود درقهوه ی سبز لاغری سهله کلروژنیک اسید است که بر اساس مطالعات انجام شده این ماده به عنوان پیشگیری کننده از ابتلا به بیماری‌هایی چون بیماری‌های کبدی، سنگ کیسه صفرا، سیروز کبدی، سرطان کبد، دیابت، مقاومت به انسولین، فشار خون و یبوست و …. شناخته شده است. علاو بر این محققان از اثرات لاغرکننده قهوه سبز تاکید دارند. میزان کلروژنیک اسیدی در قهوه معمولی و هم قهوه سبز موجود است  اما مقدار آن در قهوه سبز به مراتب بیشتر است. به شکلی که در هر لیتر قهوه معمولی یا قهوه سیاه ۵۰۰-۸۰۰ میلی گرم کلروژنیک اسید وجود دارد که این مقدار در قهوه سبز بسیار بالاتر از قهوه معمولی است. قهوه معمولی از کافئین بیشتری و قهوه سبز از کلروژنیک اسید بیشتری برخوردار است، کافئین باعث افزایش فشار خون می شود و با مصرف قهوه معمولی انرژی در بدن افزایش می یابد. درنتیجه باعث افزایش  فشار خون، ضربان قلب و فعالیت سیستم قلبی عروقی بدن می شود. اما در مقابل آن کلروژنیک اسید کاهش فشار خون را به دنبال دارد. درنتیجه قهوه سبز به دلیل دارا بودن کلروژنیک اسید بالاتر و کافئین کمتر اثرات ضدفشار خون دارد.

چای سهله ,قهوه ی سبز سهله ,قهوه سبز لاغری سهله ,قهوه سبز سهله ,قهوه سبز لاغری سهله , خرید اینترنتی قهوه سبز ,قهوه ی سبز لاغری , خرید قهوه سبز سهله ,خرید اینترنتی گرین کافی ,نحوه مصرف قهوه سبز سهله , قیمت گرین کافه ,دمنوش لاغری سهله ,قیمت قهوه سهله ,قهوه سبز اصل ,عوارض قهوه سبز سهله ,شماره تماس قهوه سبز سهله ,

.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *