تهیه قهوه سهله بدون قهوه جوش و با استفاده از ان

تهیه قهوه سهله بدون قهوه جوش و با استفاده از ان

طرز مصرف هر شخص بسته میزان سلیقه هر فرد دارد ولی در توضیح پایین مصرف استاندارد ان را توضیح میدهیم.

از آنجا که قهوه سبز مانند قهوه معمولی تفت داده نمی‌شود، دانه‌های آن کمی سفت‌تر از قهوه معمولی هستند و سخت‌تر آسیاب می‌شوند.

پس ابتدا دانه‌های قهوه سبز سهله را آسیاب کرده و پودر قهوه سبز را با آب سرد مخلوط کنید.

میزان دوز مصرفی قهوه بستگی به مزاج شما دارد یعنی اگر قهوه را غلیظ دوست دارید پودر بیشتر و اگر مایل اید آن را رقیق مصرف کنید از پودر کمتر استفاده کنید.

در کل قهوه بسیار ماده خوبی برای استفاده روزانه هم برای لاغری و هم برای اغصاب و انواع بیماری ها و معده و…. است و انسان در برنامه غذایی خود حتما ان را باید مورد استفاده قرار دهند.

قهوه سهله انواع مختلف دارد.مانند: اسپرسو،ترک،لاته،شکلات و بسیاری دیگر که در بازار موجود است.

سپس مخلوط را داخل قهوه‌جوش ریخته و حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

قهوه جوشیده را کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله هر چقدر که قهوه بیشتر بماند، خوش‌طعم‌تر خواهد شد. پس از این مدت، قهوه را از صافی رد کرده و مصرف نمایید.

می‌توانید کمی عسل به قهوه سبز اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.از قهوه جوش نیز برای بهتر شدن طعم ان استفاده کنید.

تصویر۱

برای تهیه قهوه همراه قهوه جوش باید نکات زیادی رو رعایت کرد که در متن زیر ان ها را عنوان میکنیم:

۱-پودر قهوه برای هر نفر یک قاشق مرباخوری سرپر۲-شیر داغ کن یا ابزاری شبیه آن۳-یک فنجان آب برای هر نفر۴-شکر در صورت نیاز

اما طرز تهیه قهوه سهله ترک با شیر داغ کن:

برای تهیه قهوه با شیر داغ کن باید مراحل مختلفی را اجرا کرد که در متن زیر بعضی از ان ها را نشان میدهیم:

آب و پودر قهوه تان را درون ظرف بریزیداگر علاقه دارید که شکر استفاده کنید می توانید در این مرحله آن را اضافه کنید البته شکر را به هنگام نوشیدن نیز میتوان استفاده کرد. آب و قهوه را بهم بزنید و ظرف را روی شعله ملایم رو به پایین قرار دهید. وقتی روی شعله قرار دادید دیگر آن را بهم نزنید.

باید منتظر بمانید تا قهوه تان آماده شود،بعد از چند دقیقه به همراه چند نشانه متوجه دم شدنهوه و اماده شدن ن میشوید.

برای ساختن و دم کردن قهوه ترک به قطعه فلزی معمولا مسی به نام ایبریک احتیاج داریم. یکی از دلیل هایی که از ابریگ استفاده میکنیم ، دهانه باریک آن برای ایجاد فومی مناسب و زیباست اما اگر ایبریک ندارید از قطعه ای شبیه به ان مانند قوری یا شیر داغ کن و قهوه جوش، می توانید استفاده کنید وتا حدودی چای ان را پر کنید.

تهیه قهوه کار لذت بخشی است. اینکه با صبر و حوصله کنار قهوه جوش روی گاز، بایستید و شاهد بالا آمدن قهوه باشید و عطر آن را حس کنید خیلی لذت بخش است. اگر ایبریک ندارید! البته بهتر است داشته باشید. چون قهوه جوش تاثیر مثبت زیادی و حس بهتری در نوشیدنی نهایی می گذارد.

در این مطلب به طرز تهیه قهوه ترک با شیر داغ کن یا با قوری های معمولی میپردازیم.

تصویر۲

بعد از برداشتن شیر داغ کن از روی شعله، کمی صبر کنید تا پودر قهوه در ته ظرف ته نشین شود سپس در فنجان بریزید و میل کنید. حواس تان باشد که نگذارید قهوه روی گاز بجوشد چون نوشیدنی تان سوخته و طعم بد در طعم ان احساس میکنید. نشانه که در قهوه جوش ها بیشتر مشهود است، بالا آمدن قهوه به همراه فوم روی آن است، وقتی قهوه تان در حال بالا آمدن بود آن را از روی شعله بردارید. نشانه معمولا عطر قهوه است که در فضا منتشر می شود.

 

چای سهله ,قهوه ی سبز سهله ,قهوه سبز لاغری سهله ,قهوه سبز سهله ,قهوه سبز لاغری سهله , خرید اینترنتی قهوه سبز ,قهوه ی سبز لاغری , خرید قهوه سبز سهله ,خرید اینترنتی گرین کافی ,نحوه مصرف قهوه سبز سهله , قیمت گرین کافه ,دمنوش لاغری سهله ,قیمت قهوه سهله ,قهوه سبز اصل ,عوارض قهوه سبز سهله ,شماره تماس قهوه سبز سهله ,

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *